Recept Locatie software algemeen

Bezorgapp snelkoppeling

Hiermee open je de bezorgapp

Mobiele scanner snelkoppeling Recept Locatie

Om op je mobiele scanner de snelkoppeling naar Recept Locatie te plaatsen

Recept Locatie Barcodelabel software

Voor het printen van de barcodes icm een Dymo-labelwriter 450 (te bestellen via: Dymo Label Writer) Etiketrollen: Stuur een mail naar info@apotheekpartners.nl

Voor meer informatie over barcode-labels klik hier

Recept Locatie balieclient voor CGM

Als je geen gebruik maakt van CGM-scan & sorteer

Recept Locatie Listener (CGM client)

Als je wel gebruik maakt van CGM-scan & sorteer

Recept Locatie kopie Server (2e scherm)

Het is mogelijk om de Recept Locatie Server ook op een tweede of derde computer te installeren, bijvoorbeeld om op een andere plek in de apotheek bezorgers in te kunnen voeren.

Wat kan je wel/niet op een cliënt/tweede pc?

Wel: Je kan de teksten aanpassen op een cliënt. Je kan de pakketjes in de afhaalkast/bezorgmodule scannen.

Niet: instellingen wijzigen. Deze moeten op het touchscreen gewijzigd worden.

Voer de volgende stappen uit:

1. Download de software op de pc waar u deze wilt gebruiken: https://update.receptlocatie.nl/RLS/
  2. Wanneer onderstaand melding verschijnt kun je klikken op launch aan de linkerkant van de afbeelding, Recept Locatie zou nu moeten kunnen starten.
  3. Bij het uitvoeren van Recept Locatie verschijnt onderstaande afbeelding. Klik op "Instellingen openen".Klik op: "Instellingen openen"
  4. In het instellingen scherm dat nu opent, kiest u voor verbindingstype ‘Client’. Dit zorgt voor de verwijzing naar de touchscreen computer.

5. Recept Locatie zal automatisch de server in het netwerk zoeken, en de instellingen hiervan ophalen. Dit duurt enkele seconden. Door de instellingen op te slaan wordt ook automatisch de licentie geactiveerd.

6. Klik op "Ok" en Recept Locatie start automatisch op.
    Recept Locatie Server is nu klaar voor gebruik!

LET OP! Dit kan alleen wanneer de PC binnen hetzelfde netwerk hangt als de Recept Locatie server (touchscreen). Is dit niet het geval, dan contact opnemen met Apotheek Partners. Wij kunnen je ondersteunen bij het inrichten van een PC buiten het netwerk (mits er een VPN-verbinding aanwezig is)

Voor verdere vragen over het gebruik van de server applicatie op meerdere schermen, neem contact met ons op.

Keywords: Uitleg - Recept Locatie - Tips & Tricks - Software - Bezorgapp - Bezorgapplicatie - App - Mobile scanner - Scanner - Barcode - Snelkoppeling - Balieclient - Balie - CGM - Kopie - Server - PC - Start