Hoe print ik zelf nieuwe barcodelabels?

Recept Locatie Labels (DYMO LabelWriter)

Indien u in het bezit bent van een DYMO LabelWriter (Bestellen Dymo LabelWriter), kunt u barcodelabels gemakkelijk per stuk of per complete reeks printen. Let er op dat labels na verloop van tijd kunnen vervagen.

Zorg ervoor dat de DYMO aangesloten is en de bijbehorende DYMO Label software geïnstalleerd is voordat u Recept Locatie Label gebruikt. Recept Locatie Label is te downloaden vanaf deze pagina. LET OP: verwijder eerst oude versie van Recept Locatie Label van je pc, voordat je de nieuwe versie download. De software kan labels printen op twee afmetingen. Normale labels op DYMO 11354 (57mm x 32mm) en kleine labels op DYMO 99017 (50mm x12mm).

klik hier: Bestellen barcode labels

Labels voor de Bezorgmodule/Instellingenmodule:

1. Formaat kleine label = voor de kastlocatie
  2. Formaat normale label = voor de bakken
  3. Formaat grote label = voor de adresetiketten op de bakken

Specificatie formaat groot:
Dymo compatible - afneembaar
Formaat : 190 x 59 mm
110 etiketten p/rol
Afname : 100 rollen
Prijs p/rol : € 5,75
Deze zijn apart te bestellen via: info@etikettenkoning.nl

LET OP: altijd de laatste versie van de dymo software downloaden van de website. Niet de helpknop gebruiken van DYMO. Dit gaat niet goed

image

Wanneer je een 00-barcode wil printen moet je bij start en eind moet je beide een 0 (nul) in vullen.