Waar kan ik één lijst maken van alle bezorgingen van meerdere apotheken?

Apotheken maken samen gebruik van dezelfde bezorger(s)

Het komt voor dat (een) bezorger(s)  langs verschillende apotheken gaat om bezorgpakketjes op te halen en deze vervolgens af te leveren bij de patiënt. Het is mogelijk om de bezorglijst van alle apotheken te delen met deze bezorger, zodat hij alle bezorgingen in één lijst in kan zien en af kan werken.

Hoe werkt dit

Het delen van bezorglijsten stel je als volgt in:

1. Ga op het hoofdscherm van Recept Locatie linksonder naar het icoontje “Configuratie
  2. Klik bij het pop-up scherm op ‘Ja’ om de configuratie te openen.
  3. Klik boven in het scherm op het icoontje ‘Bezorging
  4. Vink vervolgens onder ‘Bezorg Applicatie’ de ‘Gedeelde bezorglijst aanmaken‘ aan
  5. Voer in het vakje ‘Lijst naam’ een naam in voor de bezorglijst (gebruik alleen hoofdletters, geen spaties, bijvoorbeeld RDAM)

image

6. Klik onderaan het scherm op ‘Opslaan’.

Bovenstaande acties dien je ook door te voeren op de andere locaties / apotheken (dus op álle locaties moet dezelfde lijstnaam worden opgevoerd in Recept Locatie).

De bezorger kan vanaf nu inloggen met de naam van de bezorglijst in plaats van de naam van de apotheek. De bezorglijst in de app laat nu recepten van meerdere locaties / apotheken zien.