Herstellen van cliënt server

Recept Locatie begint met opstarten maar blijft vervolgens staan op 20% en de volgende afbeelding verschijnt:

Of geeft aan dat je contact op moet nemen met de leverancier.

1. Ga naar de Windows startbalk en zoek programma's installeren, wijzigen of verwijderen
  2. Verwijder Recept Locatie Server uit programma's
  3. Ga naar de Windows startbalk en zoek op: %localappdata% (zie afbeelding)

1. Klik op Apps. Er verschijnt een map 2.0
  2. Verwijder deze
  3. Download Recept Locatie met de volgende link:

https://update.receptlocatie.nl/RLS/
  4. Bij het uitvoeren van Recept Locatie verschijnt onderstaande afbeelding:
  5. Druk op: "Instellingen openen" en de volgende melding verschijnt:

1. Kies voor type "Cliënt" en klik op “Ja” om de automatische instellingen te importeren

1. Klik op "Ok" en Recept Locatie start automatisch op.

Recept Locatie doet het weer! 😊